Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Φωτογραφίες δείχνουν τον Πρωθυπουργό Μπόϊκο Μπορίσοφ να κοιμάται με πιστόλι, 500ευρα και ράβδους χρυσού δίπλα του.

Τον πρόεδρο Ράντεφ κατηγορεί για κατασκοπία με drone ο πρωθυπουργός.Πολιτικός «σεισμός» έχει προκληθεί στη Βουλγαρία, λόγω φωτογραφιών ...

Φωτογραφίες δείχνουν τον Μπορίσοφ να κοιμάται με πιστόλι, 500ευρα και ράβδους χρυσού δίπλα του
Τον πρόεδρο Ράντεφ κατηγορεί για κατασκοπία με drone ο πρωθυπουργός.Πολιτικός «σεισμός» έχει προκληθεί στη Βουλγαρία, λόγω φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και φέρεται να δείχνουν τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ να κοιμάται στην κρεβατοκάμαρά του με ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο και το συρτάρι γεμάτο μετρητά (των 500 ευρώ)....






Μάλιστα, ο ίδιος κατηγορεί τον πρόεδρο της χώρας, Ρούμεν Ράντεφ, ότι τον κατασκόπευσε με ένα drone.

Στη μία φωτογραφία ο Βούλγαρος πρωθυπουργός διακρίνεται να κοιμάται στο κρεβάτι του. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι και δέσμες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι του κομοδίνου.

Ο Μπορίσοφ αμφισβήτησε την εγκυρότητα ορισμένων εικόνων, αλλά όχι όλων, που δημοσιεύθηκαν -μετά την ανάρτησή τους από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο- σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διαρροή κλιμάκωσε μια ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ του πρωθυπουργού και του πολιτικού του αντιπάλου, προέδρου Ράντεφ, ο οποίος αρνήθηκε σήμερα τις κατηγορίες.

Εικόνα