Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή σύζυγος και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο

Τα κίνητρα του εγκλήματος φέρεται να είναι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από πλευράς του 49χρονου προς την κόρη του Το κατώφλι...

thessaloniki-mana-kori-arthro

Τα κίνητρα του εγκλήματος φέρεται να είναι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από πλευράς του 49χρονου προς την κόρη του
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν το πρωί οι δύο γυναίκες, σύζυγος και κόρη του 49χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι τους στον Εύοσμο.

Οι δύο γυναίκες, 45 και 18 ετών θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, μετά από τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.





Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, ταξιτζής στο επάγγελμα, βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι τους στον Εύοσμο το πρωί της Κυριακής με τις έρευνες να στρέφονται στο οικογενειακό του περιβάλλον για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες 45 και 18 ετών μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου προχθές τα ξημερώματα και αφού τον ακινητοποίησαν τον μαχαίρωσαν αρκετές φορές επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και τη δεξιά παρειά.

Μετά την πράξη τους, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρα του εγκλήματος φέρεται να είναι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από πλευράς του 49χρονου προς την κόρη του όταν αυτή ήταν ανήλικη, αλλά και οικονομικές διαφορές.

Πηγή: voria