Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σήμερα η δίκη για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ με κατηγορούμενο της υπόθεσης Τοπαλούδη

Σήμερα Δευτέρα αρχίζει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης με τον 19χρονο Αλβανό της υπόθεσης Τοπαλούδη και ...


Σήμερα Δευτέρα αρχίζει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης με τον 19χρονο Αλβανό της υπόθεσης Τοπαλούδη και έναν 23χρονο τσιγγάνο, κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό στη Ρόδο την 1η Δεκεμβρίου 2018. Θύμα είναι μια 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% που φοιτά σε ειδικό σχολείο.


Μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο 19χρονος -ισοβίτης πλέον- Αλβανός κατηγορείται ότι βίασε μαζί με τον 23χρονο τσιγγάνο και την 19χρονη ανάπηρη κοπέλα.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Οι δυο τους φέρονται να πήγαν στον υπαίθριο χώρο πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο, όπου συχνάζουν νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και η ανάπηρη κοπέλα. Φέρονται να της πρότειναν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλβανός, με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μία βόλτα για να ακούσουν μουσική.




Η κοπέλα που πάσχει από ψυχική – πνευματική διαταραχή κι έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, δέχθηκε να τους ακολουθήσει, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο. Ο Αλβανός φέρεται να κλείδωσε τις πόρτες και να μετέφερε με το αυτοκίνητο την κοπέλα σε υπαίθριο χώρο κοντά σε παραλία, με χαμηλό φωτισμό. Βγήκαν όλοι από το αυτοκίνητο σε σημείο της παραλίας με θάμνους και φυτά. Εκεί, ο Αλβανός, παρουσία και του τσιγγάνου, κατηγορείται ότι με τη βία, με χτυπήματα στο πρόσωπο αλλά και με απειλές, την εξανάγκασε να σε ασελγή πράξη.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξαναέβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο την κοπέλα και να την μετέφεραν σε περιοχή του Ενυδρείου, κοντά σε χώρο που λειτουργούν ιδιωτικές τουαλέτες. Εκεί, ο τσιγγάνος κατηγορείται ότι την βίασε.

Κατά το στάδιο της απολογίας τους ενώπιον της Ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες παρουσιάζοντας διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων. Ο τσιγγάνος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ισχυρίζεται, εντούτοις, ότι η συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της.

Οι κατηγορούμενοι αντιφάσκουν ακόμη και στην περιγραφή των ασελγών πράξεων.

Ο Αλβανός αρνείται πλήρως τόσο την χρήση βίας όσο και ότι έγινε οποιαδήποτε πράξη ερωτικού περιεχομένου…

Πηγή: dimokratiki