Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από την συντριβή του ρωσικού ελικοπτέρου Mil-Mi-8

Σοκ προκαλεί βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τη στιγμή της συντριβής του ρωσικού ελικοπτέρου Mi-8 το πρωί της Τρίτης με αποτέλεσμα οι...


Σοκ προκαλεί βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τη στιγμή της συντριβής του ρωσικού ελικοπτέρου Mi-8 το πρωί της Τρίτης με αποτέλεσμα οι τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτό να χάσουν τη ζωή τους. Στο βίντεο φαίνεται το ελικόπτερο να επιχειρεί να απογειωθεί πριν να ξεκινήσει να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα και τελικά να συντριβεί.




Το δυστύχημα σημειώθηκε σε αεροδρόμιο της επαρχίας Τσουκότκα. Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το ελικόπτερο ετοιμαζόταν για δοκιμαστική πτήση μετά από εργασίες συντήρησης. «Η αιτία του δυστυχήματος μπορεί να είναι κάποιο τεχνικό σφάλμα» δήλωσε στο TASS εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. Πρόκειται για το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα με τον συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρου καθώς μια εβδομάδα νωρίτερα ένα Mi-8 συνετρίβη στα περίχωρα της Μόσχας κατά τη διάρκεια άσκησης με τα τρία μέλη του πληρώματος να ανασύρονται νεκρά.



ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ