Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με τον παππού που κατηγορείται ότι ασέλγησε στις εγγονές του – Τι είπε στον ανακριτή

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 76χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι έκανε ασελγείς πράξεις στις αν...


Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 76χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι έκανε ασελγείς πράξεις στις ανήλικες εγγονές του.




Ο κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, οδηγήθηκε τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που απήγγειλε εναντίον του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να λογοδοτήσει ενώπιόν του την Τετάρτη. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος προανακριτικά αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο, αλβανικής καταγωγής, στη Νεάπολη το βράδυ της Παρασκευής, 15 Μαΐου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του.