Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλλιθέα: Είχε μελετήσει καλά την επίθεση με βιτριόλι η μαυροφορεμένη γυναίκα

Η μαυροφορεμένη γυναίκα ήξερε ακριβώς πώς να μπεί στο κτήριο της ασφαλιστικής που δούλευε η άτυχη Ιωάννα, χωρίς να γίνει αντιληπτή από...

vitrioli-kallithera3-main

Η μαυροφορεμένη γυναίκα ήξερε ακριβώς πώς να μπεί στο κτήριο της ασφαλιστικής που δούλευε η άτυχη Ιωάννα, χωρίς να γίνει αντιληπτή από την κάμερα - Πού κινούνται οι έρευνες της αστυνομίας

Νέα δεδομένα στο θρίλερ της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, προκύπτουν από την έρευνα των αστυνομικών.




Η μαυροφορεμένη μασκοφόρος που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, χρησιμοποίησε για να μπεί και να βγεί απο το κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Θησέως, το μόνο τυφλό σημείο απο τις κάμερες. Ένδειξη οτι όχι μόνο είχε σχεδιάσει αριστοτεχνικά το σχεδιό της αλλά γνώριζε και μυστικά για τον χώρο.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας, έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και απο τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο” της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να έχουν απόλυτη εικόνα όλων των κινήσεων καθώς οι διώξεις αφορούν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που δεν δικαιολογουν άρση του απορρήτου. Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί έχουν στείλει δείγμα του υγρού για να διαπιστώσουν για τι ακριβώς πρόκειται καθώς δεν φαίνεται να είναι καυστική ουσία που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα που πωλούν χρώματα και είδη οικοδομών.

Μέχρι το μεσημέρι, είχαν καταθέσει περισσότερα απο 8 άτομα ανάμεσα τους και φίλες της άτυχης Ιωάννας, χωρίς όμως να προσφέρουν αξιοποιήσιμα στοιχεία για την αστυνομική έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν νεαρή σε ηλικία, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι.