Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαρδαλιάς: Δεν θα παραχωρηθούν χώροι για την λύση της νηστείας του Ραμαζανιού

Θετική η εικόνα από παραλίες και εκκλησίες - Είναι ευθύνη ολων η τήρηση των μέτρων, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αναφερό...

xardalias01-mesa

Θετική η εικόνα από παραλίες και εκκλησίες - Είναι ευθύνη ολων η τήρηση των μέτρων, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αναφερόμενος στις εικόνες συνωστισμού σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ




«Η δεύτερη φάση άρσης των μέτρων εξελίσσεται σε γενικές γραμμές ομαλά» τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, υπογραμμίζοντας ότι τόσο η εικόνα των εκκλησιών σήμερα ήταν «καλή» λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί, όσο και των οργανωμένων πλαζ, που ανταποκρίθηκαν «σε γενικές γραμμές καλά». Στον αντίποδα, «οι κάποιες εξαιρέσεις δεν ακυρώνουν τον κανόνα» υποστήριξε ο κ. Χαρδαλιάς, με αφορμή τις εικόνες συνωστισμού σε λεωφορείο στον νομό Αττικής.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι «στις 24 του μηνός είναι μεγάλη γιορτή, η λύση της νηστείας του ραμαζανιού», ο Υφυπουργός ανακοίνωσε ότι «φέτος δεν μπορεί να γιορταστεί, όπως γιορτάστηκε πέρυσι. Πρέπει να αποφεύγονται οι μαζικές συναθροίσεις».

Για το λόγο αυτό, φέτος δεν θα παραχωρηθούν χώροι από την κυβέρνηση ή τους δήμους για την τελετή λύσης του ραμαζανιού, ενώ οι πιστοί μπορούν να παρευρίσκονται στους προαύλιους χώρους του τζαμιού με αυστηρή προϋπόθεση την 1.5 μέτρο απόσταση και σύσταση για τη χρήση της μάσκας.