Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βόμβες» Ρόντμαν για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν... «Άν βλέπετε την αδερφή του...»

Ο πρώην συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Ντένις Ρόντμαν προχώρησε σε ορισμένες τρομερές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γ...


Ο πρώην συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Ντένις Ρόντμαν προχώρησε σε ορισμένες τρομερές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν.


Έτσι, κάθε δήλωση του εκκεντρικού Ρόντμαν, για τον Βορειοκορεάτη μπορεί να αποτελέσει και μια είδηση, για τον ίδιο, αλλά και το κράτος του.

Με τα σενάρια να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ντένις Ρόντμαν προχώρησε σε μια δήλωση που έβαλε και πάλι «φωτιά» γύρω από το μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών.




Με μια διφορούμενη, υπερβολικά προσεκτική δήλωση, ο Ντένις Ρόντμαν έβαλε και πάλι φωτιά στις φήμες γύρω από την υγεία και τη ζωή του Κιμ Γιόνγκ Ουν
Ο πρώην σταρ του NBA και προσωπικός φίλος του Βορειοκορεάτη ηγέτη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχω, όντως, τα δικά μου κανάλια επικοινωνίας με τη Βόρεια Κορέα. Τώρα όμως μόνο αυτό μπορώ να πω:Εάν βλέπετε την αδελφή του Κιμ στην τηλεόραση, να διοικεί τη χώρα, τότε θα ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν πρόκειται να μάθετε κάτι άλλο από εμένα».Ο Ντένις Ρόντμαν πάντως, πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως δεν ανησυχούσε σοβαρά για τον 38χρονο μονάρχη Όπως και να 'χει, η ενημέρωση για το όλο ζήτημα είναι ιδιαζόντως προβληματική: Από τη μία η ερμητική μυστικοπάθεια της Βόρειας Κορέας, από την άλλη η αμφίβολη αναξιοπιστία του Ντένις Ρόντμαν.