Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκιδική... δεν έχει για τους Θεσσαλονικείς - Κλειστά τα διόδια το Σαββατοκύριακο του καύσωνα

Χαλκιδική... δεν έχει για τους Θεσσαλονικείς το Σαββατοκύριακο, παραφράζοντας την γνωστή φράση «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει». Δεν θα κ...


Χαλκιδική... δεν έχει για τους Θεσσαλονικείς το Σαββατοκύριακο, παραφράζοντας την γνωστή φράση «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει».





Δεν θα καταφέρουν να πάνε στις παραλίες και στα εξοχικά της Χαλκιδικής οι Θεσσαλονικείς και οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος καθώς, αποτελεί άλλο νομό και όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, οι μετακινήσεις εκτός νομού απογορεύονται μέχρι την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στα διόδια θα υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη σταματώντας και γυρνώντας πίσω όσους θέλουν να βρεθούν στα εξοχικά και στις παραλίες ελέω και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο.



Οι συσκέψεις στην Πολιτική Προστασία ήταν συνεχείς και αυτό που τονίστηκε είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξαίρεση από την στιγμή που απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού. Οπότε, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να περιμένουν την Δευτέρα και το επόμενο Σαββατοκύριακο για να μπορέσουν να κάνουν εξορμήσεις στις καταγάλανες παραλίες της γιατί... σαν την Χαλκιδική δεν έχει όντως.