Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας τράκαρε με τον γιο του και σκοτώθηκε

Μια φοβερή οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη, όταν σε πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή των Λουτρώ...

Μια φοβερή οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη, όταν σε πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή των Λουτρών, έχασε την ζωή του ένας 68χρονος πατέρας που οδηγώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο του τράκαρε με το επαγγελματικό φορτηγάκι που οδηγούσε ο γιος του.




Πρόκειται για γνωστή οικογένεια της Αλεξανδρούπολης και αυτό που συνέβη δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Για άγνωστη αιτία, τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 68χρονος πατέρας και ο γιος του να βρίσκεται σε κατάσταση φοβερού σοκ για αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην περιοχή υπήρχε κατά σύμπτωση ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας οδηγός ήταν ήδη νεκρός. Ο γιος του, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, οδηγήθηκε από τους συναδέρφους του στην Αστυνομική Διεύθυνση σοκαρισμένος και προσπαθεί να καταθέσει για τις συνθήκες που συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία που επίσης έφτασε στο σημείο, περιορίστηκε να κάνει απλά πλύση του οδοστρώματος, αφού ο άτυχος οδηγός που έχασε την ζωή του δεν ήταν εγκλωβισμένος.

Πηγή: evros-news.gr