Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ροζ αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Έφυγε από ελβετικό σχολείο λόγω... περιοδικού για σαδομαζοχισμό

Αποκαλύψεις από τη δεκαετία του '90, τότε που φοιτούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε γνωστό οικοτροφείο της Βέρνης - Κατάσκοποι ανακάλυψαν ένα «ύ...


Αποκαλύψεις από τη δεκαετία του '90, τότε που φοιτούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε γνωστό οικοτροφείο της Βέρνης - Κατάσκοποι ανακάλυψαν ένα «ύποπτο» περιοδικό και λίγο αργότερα ο πατέρας του διέταξε την επιστροφή του Κιμ
Απίστευτες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη ζωή του Βορειοκορεάτη δικτάτορα, μετά τη δεύτερη εξαφάνισή του.




Μέσα ενημέρωσης φέρνουν στος φως σκανδαλώδη στοιχεία για τη μαθητική ζωή του 36χρονου άντρα, ο οποίος έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Όπως αποκαλύπτεται, έφυγε από γνωστό οικοτροφείο της Ελβετίας, τη δεκαετία του '90, αφότου κατάσκοποι γνωστοποίησαν κρυφές ερωτικές του συνήθειες και συγκεκριμένα την αγάπη του για... πορνογραφία με BDSM, δηλαδή με σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές πράξεις.

Ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ιλ ζήτησε να επιστρέψει πίσω ο γιος του μετά την πληροφόρηση που έλαβε από κατασκόπους ότι στη σχολική του τσάντα βρέθηκε περιοδικό με περιεχόμενο σχετικό με BDSM.

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο ο Κιμ πήγαινε με τα τρία αδέρφια του, ενώ όλοι τους μαθήτευαν κάτω από ψεύτικες ταυτότητες ως παιδιά βορειοκορεάτη διπλωμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Daily Star, όταν βρέθηκε το περιοδικό που «έκαψε» τον Κιμ τότε και τα τέσσερα παιδιά αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ανησυχούσε για την επιρροή των συμμαθητών, που προέρχονταν από τη Δύση, πάνω στα παιδιά του.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τωρινός βορειοκορεάτης ηγέτης διατηρεί μια αγάπη για την Ελβετία, ενώ όταν προσφέρει δώρα στους πολιτικούς του επιλέγει να είναι ελβετικά.