Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η «ΜΑΝΑ« ΣΟΥ... Ψευδομουφτής Ξάνθης: «Ο Δημιουργός μου ας καταστήσει αιώνια ισχυρές την χώρα όπου ζούμε την Ελλάδα και την μητέρα πατρίδα μας την Τουρκία»

Aγαπητοί Τούρκοι & Μουσουλμάνοι αδερφοί μου Φέτος περνάμε τον μήνα του Ραμαζανιού με την επιδημία του κορωνοϊού, που έχοντας επη...



Aγαπητοί Τούρκοι & Μουσουλμάνοι αδερφοί μου

Φέτος περνάμε τον μήνα του Ραμαζανιού με την επιδημία του κορωνοϊού, που έχοντας επηρεάσει όλο τον κόσμο, έγινε αιτία να αρρωστήσουν πολλοί άνθρωποι και αν πεθάνουν χιλιάδες άλλοι.




Για παραπάνω από 3 μήνες δόθηκαν μεγάλοι αγώνες για να αποτραπεί η διάδοση του κορωνοϊού, που σπέρνει φόβο και αγωνία σε όλη την ανθρωπότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι προσπάθησαν και ακόμη προσπαθούν συνεργατικά, να παράσχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στη χώρα στην οποία ζουν, στα νοσοκομεία και, αλλά σε όσους έχουν ανάγκη καθώς έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους.
Εμείς ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, για να συμβάλλουμε στην αποτροπή της επιδημίας, δεν παραμείναμε απαθείς. Στο θέμα αυτό κατέβαλλαν ιδιαίτερη προσπάθεια οι πολύτιμοι θρησκευτικοί λειτουργοί της μειονότητας μας, κατεύθυναν τον κόσμο μας προς την δωρεά αίματος και την οικονομική συμβολή την οποία οι ίδιοι συγκέντρωσαν. Το συγκεντρωθέν ποσό από αυτή την καμπάνια βοήθειας κατατέθηκε στους λογαριασμούς των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελλάδας και της μητέρας-πατρίδας μας Τουρκίας.

Εμείς δεν διαθέτουμε την ισχύ να σώσουμε τις οικονομίες των κρατών, αλλά με αυτή την συμβολική βοήθεια, θελήσαμε να δείξουμε πως και εμείς παίρνουμε μέρος στον αγώνα, όπως και το ότι δυνάμεθα να ζήσουμε μέσα σε ευημερία και γαλήνη με τους επικεφαλής μας και με αυτούς που μας κυβερνάνε.

Με αυτή την ευκαιρία, ευχαριστούμε τους Θρησκευτικούς Λειτουργούς Ξάνθης που άρχισαν και διεξήγαγαν με επιτυχία αυτήν την καμπάνια, τον πρόεδρο του Συλλόγου μας, όπως και όλους τους ομογενείς μας που συνέβαλαν.

Εύχομαι ο παντοδύναμος Αλλάχ το συντομότερο να σώσει όλη την ανθρωπότητα από αυτή την επιδημία. Ο δημιουργός μου ας καταστήσει αιώνια ισχυρές την χώρα όπου ζούμε την Ελλάδα και την μητέρα πατρίδα μας την Τουρκία.
…………….
Εξ ονόματος της Μουφτείας Ξάνθης και του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Ξάνθης

Αχμέτ Μέτε
Μουφτής Ξάνθης

https://gundemgazetesi.com - https://tourkikanea.gr