Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ... Τρία ρωσικά ελικόπτερα συνετρίβησαν μέσα σε τρεις εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερα μέλη του πληρώματος ρωσικού ελικοπτέρου Mi-8AMTSh-VA σκοτώθηκαν όταν αυτό συνετρίβη στη βάση του Αναντίρ στη ρωσική Άπω Ανατολή....


Τέσσερα μέλη του πληρώματος ρωσικού ελικοπτέρου Mi-8AMTSh-VA σκοτώθηκαν όταν αυτό συνετρίβη στη βάση του Αναντίρ στη ρωσική Άπω Ανατολή. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση το ελικόπτερο κατέπεσε από μηχανική βλάβη. Το βίντεο της συντριβής που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το ελικόπτερο να πετά “τρελά” πριν συντριβή στο έδαφος.




Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς πριν μια εβδομάδα όταν ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 πραγματοποίησε βαριά προσγείωση κοντά στη Μόσχα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι και οι τρεις επιβαίνοντες. Και πάλι επίσημη αιτία του δυστυχήματος ήταν τα τεχνικά προβλήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ελικόπτερο πετούσε σε ύψος 50-200μ. ενώ το πλήρωμα είχε αναφέρει βλάβη.





Στις 7 Μαΐου ένα ρωσικό ελικόπτερο Mi-35 ανέφερε βλάβη στον κινητήρα και πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στην Κριμαία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Ένα μέλος του πληρώματος πέθανε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγές πήρε φωτιά ο κινητήρας του ελικοπτέρου πριν αυτό συντριβεί. Τα τρία δυστυχήματα παρουσιάζουν ομοιότητες. Και στις τρεις περιπτώσεις τα ελικόπτερα πετούσαν χαμηλά και παρουσίασαν μηχανικές βλάβες. Κάτι δεν πάει καλά με τα ρωσικά ελικόπτερα και στοιχίζει ζωές.