Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

8 ώρες βασανιστήρια.... ΤΟΥΡΚΙΑ: Ηλεκτροσόκ, σπρέι πιπεριού και ξυλοδαρμός επειδή ζήτησε διαζύγιο…

Η μητέρα δύο παιδιών περιέγραψε το θρίλερ που έζησε επί οκτώ ώρες στο δάσος Στο Σουλτανμπειλι ή 25 ετών Τζειλαν που ήθελε να χωρίσε...



Η μητέρα δύο παιδιών περιέγραψε το θρίλερ που έζησε επί οκτώ ώρες στο δάσος

Στο Σουλτανμπειλι ή 25 ετών Τζειλαν που ήθελε να χωρίσει, αφού απήχθη με συσκευή ηλεκτροσόκ και σπρέι πιπεριού από τον άντρα της και τα τρία αδέρφια του, υπέστη βασανιστήρια.Ανέφερε πως μετά από οκτώ ώρες βασανιστηρίων και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη της είπαν πως “έχεις δύο επιλογές, ή θα πεθάνεις ή θα φας στο πρόσωπό σου οξύ” .




Η 25 ετών Τζειλαν απήχθη και βασανίστηκε επειδή θέλησε να χωρίσει από τον σύζυγό της.
……
Η νέα κοπέλα περιέγραψε ως εξής εκείνες τις στιγμές : Την Κυριακή μετά τη λήξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας βγήκαμε έξω. Εκείνη τη στιγμή ένα μαύρο αυτοκίνητο Μας έκοψε το δρόμο. Ξαφνικά ήρθαν 3-4 άτομα με συσκευές ηλεκτροσόκ και σπρέι πιπεριού. Εγώ θα έφευγα αλλά έπιασαν τη μητέρα μου. τότε παράτησαν τη μητέρα μου και εμένα με έσυραν από τα μαλλιά και με έριξαν μέσα στο αυτοκίνητο. Εκεί μέσα με έδειραν λέγοντας μου “Γιατί χωρίζεις; Σε εμάς χωρισμός δεν υπάρχει, μόνο με το σάβανο θα φύγεις”. Με έδειραν ο γαμπρός του συζύγου μου, η αδερφή του και ο αδερφός του. Αντιστάθηκα πολύ. Όταν αντιστάθηκα, μου έκαναν στο χέρι ηλεκτροσόκ. Αργότερα όταν με χτύπησαν στο λαιμό εγώ λιποθύμησα.

Μετά με πήγανε σε μία δασώδη περιοχή στο Μπέικοζ, στο σπίτι του θείου του Σάιτ Γ. Κοιτούσα γύρω μου αλλά δεν μπορούσα να δω γιατί από παντού αιμορραγούσα. Εκεί συνέχισε να με χτυπάνε ο σύζυγός μου και ο αδερφός του. Μου έδωσαν τα χέρια και τους αστραγάλους μου με τη ζώνη του δερμάτινου μπουφάν μου. Έχω κατάγματα και οιδήματα στα δάχτυλά μου. Εκεί λιποθύμησα.

Όταν ξύπνησα το πρωί παρακάλεσα το σύζυγό μου να με πάει στο νοσοκομείο. Του είπα πως δεν θα υποβάλλω μήνυση. ο σύζυγός μου μου είπε πως αν υποβάλεις μήνυση Θα σε κάψω θα σου ρίξω οξύ στο πρόσωπο και έτσι θα σε στείλω”. Ενώ ο αδερφός του του έλεγε πριν έρθουν οι αστυνομικοί κάψετε στο πρόσωπο με οξύ και έτσι δώσε την στους αστυνομικούς. Τότε μου είπαν πως έχω δύο επιλογές όπως μου είπαν “Ή θα πεθάνεις η θα φας στο πρόσωπο”.
……
Γύρω στις 8:00-9:00 το πρωί της Δευτέρας σώθηκα. Υπέβαλα μήνυση σε τα αδέρφια του αφέθηκαν ελεύθεροι. Μα και εκείνοι είχαν ασκήσει βία. Ζητώ την πιο σκληρή τιμωρία τους.
…..

Sondakika.com 14/5/2020