Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Τι λέει ο γιος του 73χρονου που βρέθηκε ζωντανός ένα μήνα μετά την… κηδεία του

Σε σοκ βρίσκεται ο γιος του 73χρονου, που παρότι οι δικοί του νόμισαν ότι κηδεύτηκε πριν από έναν μήνα, εντοπίστηκε ζωντανός σε ίδρυμα στη ...


Σε σοκ βρίσκεται ο γιος του 73χρονου, που παρότι οι δικοί του νόμισαν ότι κηδεύτηκε πριν από έναν μήνα, εντοπίστηκε ζωντανός σε ίδρυμα στη Ρόδο.





«Ήταν μεγάλο το σοκ, δεν το περίμενα», είπε ο γιος του άνδρα, ο οποίος ενημερώθηκε ότι ο πατέρας του εντοπίστηκε ζωντανός πριν από λίγες ώρες.

Όπως αποκάλυψε ο γιος του ηλικιωμένου, με τον οποίο δεν είχε επαφές, ο πατέρας του είχε μεταφερθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο από τη συγκεκριμένη αποθήκη, ενώ ο νεκρός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, δεν έφερε κανένα στοιχείο ταυτότητας. Όταν η σορός του άγνωστου άνδρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, συγγενικό του πρόσωπο επιβεβαίωσε ότι εκείνος διέμενε στη συγκεκριμένη αποθήκη.

«Με κάλεσαν από την Αστυνομία, μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γιος του 73χρονου, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός. Χθες όμως, όπως είπε ο άνδρας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. «Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει!».




Το χρονικό της απίστευτης ιστορίας
Όλα ξεκίνησαν όταν στις 24 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας άνδρας. Δεδομένης της διεύθυνσης, αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες Aρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Επίσης, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.



Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, όπως μεταδόθηκε στο Open, και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικά του πρόσωπα, που τον είχαν ξεχασμένο, βεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή, μαζί με κάποιον άλλον.