Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμός στα Σκόπια: Μουσουλμάνος ηγέτης παντρεύτηκε μία γυναίκα 50 χρόνια μικρότερή του

Αντιδράσεις προκλήθηκαν στη μουσουλμανική κοινότητα των Σκοπίων, μετά την απόφαση του -πρώην πλέον- ηγέτη της να παντρευτεί μία γυναίκ...


Αντιδράσεις προκλήθηκαν στη μουσουλμανική κοινότητα των Σκοπίων, μετά την απόφαση του -πρώην πλέον- ηγέτη της να παντρευτεί μία γυναίκα 50 χρόνια μικρότερή του.




Προβλήματα αντιμετωπίζει ο -πρώην πλέον- ηγέτης της Μουσουλμανικής Κοινότητας των Σκοπίων, ο οποίος καθαιρέθηκε από το αξίωμά του, επειδή αποφάσισε να παντρευτεί μία γυναίκα 50 χρόνια μικρότερη του.

Ο λόγος για τον Σουλεϊμάν Ρετζέπι, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του και ανήρτησε στα social media φωτογραφίες από τον γάμο του.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στη μουσουλμανική κοινότητα της γειτονικής χώρας, λόγω της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς των νεόνυμφων.

Μάλιστα, η πλειοψηφία των μελών της Ισλαμικής Κοινότητας, κατά τη διάρκεια ειδικής ψηφοφορίας, υπερψήφισε την πρόταση για άμεση απομάκρυνση του Ρετζέπι από την ηγεσία της Κοινότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 73χρονος πρωτοεξελέγη στο συγκεκριμένο αξίωμα το 2006, το οποίο διατηρούσε αδιαλείπτως έως σήμερα – παρά τις κατά καιρούς κατηγορίες περί διαφθοράς.

Στα Σκόπια, το 1/3 του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι.