Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπάραξε η Κόρινθος για τον 15χρονο Παντελή – Συγκλονίζει το μήνυμα της καθηγήτριάς του!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Εξαμιλίων στην Κόρινθο για τον άδικο χαμό του 15χρονου Παντελή που παρασύρθηκε και σκοτώ...


Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Εξαμιλίων στην Κόρινθο για τον άδικο χαμό του 15χρονου Παντελή που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.

Το τελευταίο αντίο του είπαν σήμερα, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι. ‘Εχασε τη ζωή του από διερχόμενο ΙΧ την ώρα που είχε βγει για περπάτημα με την μητέρα του την Τρίτη στην οδό Εξαμίλια – Ξύλοκέριζας, που ο οδηγός του ΙΧ, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα και δεν σταμάτησε, τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε. Mεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Η καθηγήτρια Σοφία Τσέκου, με ανάρτησή της είπε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της μαθητή Παντελή: «Καλό Παράδεισο ,Παντελή!! Δεν θα είσαι πια στην τάξη μας…Άδειο θα δω το θρανίο σου τη Δευτέρα στο Γ1 ,γεμάτα δάκρυα τα μάτια των φίλων και συμμαθητών σου. Αλλά όχι, δεν θα σου βάλω απουσία ,Παντελή, κι ας έκανες “κοπάνα”…Θα είσαι εκεί και θα μας βλέπεις από ψηλά, με το γνωστό σου στυλ, που νόμιζα ότι χάζευες και μου έλεγες ,θυμάμαι!!! “Μα δεν χάζευα, κυρία. Πρόσεχα”.Να μας προσέχεις τώρα όλους εσύ Παντελή , γαλήνιος από την αγκαλιά του Θεού.Καλό ταξίδι… ».

Επίσης η κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου θρηνεί και ανέστειλε για σήμερα τη διεξαγωγή των υπολοίπων εξ αποστάσεως μαθημάτων. Συγκλονιστικό ήταν και το δικό τους μήνυμα:

«Ήταν μαθητής μας…

Μέσα εκεί στο χάος της θορυβώδους τάξης βασίλευε το άγουρο παλληκαράκι

Ήσυχο, ατάραχο, συγκροτημένο

Είχε μια γλυκύτητα στο βλέμμα

Μια μελαγχολία στα καστανά μεγάλα μάτια

Ένα σφίξιμο στ’ απανωχείλι

Αν και λιγόλογος… τον εκτιμούσες

Για την ομορφιά του

Για την καλοσύνη που έβγαζε

Για την πρόωρη ωριμότητα

Ήταν ένα ωραίο παιδί, ένας καλός μαθητής, ένας μικρός όμορφος άνθρωπος

Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και τρυφεράδα

Θα τον αγαπάμε που υπήρξε και τον γνωρίσαμε

Καλό ταξίδι, Παντελή….».

Πηγή: Korinthostv.gr