Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραμπ προς Κίνα: Ακόμα και «100 εμπορικές συμφωνίες» δεν αντισταθμίζουν τις επιπτώσεις του κορωνοϊού

Η τοποθέτησή του έρχεται μετά από τρεις μήνες που προσπαθεί να μην συνδέσει την εμπορική συμφωνία με τον κορωνοϊό Με μία αιχμηρ...


Η τοποθέτησή του έρχεται μετά από τρεις μήνες που προσπαθεί να μην συνδέσει την εμπορική συμφωνία με τον κορωνοϊό




Με μία αιχμηρή τοποθέτηση μέσω twitter επανήλθε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιρρίπτοντας εκ νέου ευθύνες στην Κίνα για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο αυτή τη φορά χρησιμοποιεί και ένα αινιγματικό σχόλιο για την εμπορική συμφωνία που υπέγραψαν τον Ιανουάριο τα δύο μέρη.

Η τοποθέτησή του έρχεται μετά από τρεις μήνες προσπαθειών να αντισταθεί να συνδέσει ρητά τις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας με το διμερές παιχνίδι κατηγορίας για τον κορωνοϊό, ωστόσο η σημερινή τοποθέτηση δείχνει ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος αλλάζει ρότα.

«Όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό, η αντιμετώπιση της Κίνας είναι πολύ ακριβή. Μόλις κάναμε μια εξαιρετική εμπορική συμφωνία, το μελάνι ήταν μόλις στεγνό και ο κόσμος χτυπήθηκε από την “πανούκλα από την Κίνα”. 100 εμπορικές συμφωνίες δεν θα αντισταθμίσουν τις επιπτώσεις – και όλες αυτές οι αθώες ζωές που χάθηκαν» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.