Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλοία σε ρόλο… κούριερ φτάνουν στο λιμάνι και φεύγουν μέσα σε λίγα λεπτά

Η Πάρος έχει και αυτή περιορισμούς στη μετακίνηση όπως κάθε άλλο μέρος στην Ελλάδα αλλά και περιορισμό των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων λόγω τη...


Η Πάρος έχει και αυτή περιορισμούς στη μετακίνηση όπως κάθε άλλο μέρος στην Ελλάδα αλλά και περιορισμό των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.






Και όσα πλοία φτάνουν στο λιμάνι φεύγουν αμέσως. Μάλιστα σύμφωνα με τον parianotypo τα πλοία ενδοκυκλαδικών δρομολογίων που φθάνουν στην Πάρο εν μέσω πανδημίας και περιορισμού των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων, μάλλον θέτουν “υποψηφιότητα” για… βραβείο γκίνες αφού ο χρόνος κατάπλευσης και αναχώρησης μετριέται σε δευτερόλεπτα!

Μια τέτοια περίπτωση είναι το πλοίο Hellenic Highspeed που η κάμερά του parianoutypou “συνέλαβε” στο λιμάνι της Πάρου. To πρωί της Κυριακής 26/4, το πλοίο, χωρίς να ρίξει και να δέσει κάβους, δίχως να κατεβάσει ολόκληρο τον καταπέλτη, προσέγγισε την αποβάθρα, παρέλαβε φορτωτική κι ευθύς αμέσως, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, σήκωσε καταπέλτη και απέπλευσε τάχιστα!

Την Τρίτη τώρα 28/4, καταγράψαμε το Hellenic Highspeed, να προσεγγίζει το λιμάνι της Πάρου και να αναχωρεί εν ριπή οφθαλμού μετά την επιβίβαση ενός μόνο ατόμου, ενός αυτοκινήτου και φορτωτικής.

Το ότι θα βλέπαμε πλοία σε ρόλο…”courier” δεν το είχαμε φανταστεί ποτέ!




Πηγή: psts