Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκτός φυλακής ο Τούρκος Αλ Καπόνε με εντολή… ποιανού άλλου; Του Ερντογάν

Προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού, η τουρκική κυβέρνηση ψήφισε έναν νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εξαιρώντας...


Προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού, η τουρκική κυβέρνηση ψήφισε έναν νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εξαιρώντας όμως τους δημοσιογράφους που έχει φυλακίσει, ακόμα και τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος HDP Σελαχατίν Ντεμιρτάς.




Δείχνει όμως ιδιαίτερη σπουδή να αποφυλακίσει ποινικούς εγκληματίες, ακόμα και αιμοσταγείς αρχηγούς της τουρκικής μαφίας, όπως τον Αλαατίν Τσακίτσι (Alaatin Çakıcı). Ο Τσακίτσι βρίσκονταν στις φυλακές από το 2004, καταδικασμένος για σωρεία κακουργημάτων, μεταξύ άλλων και για την δολοφονία της συζύγου του.


Παλιός γνώριμος των τουρκικών αρχών, είχε συλληφθεί την δεκαετία του ’80, καθώς εμπλέκονταν σε δεκάδες δολοφονίες αριστερών πολιτών. Από τότε φέρεται να στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), εκτελώντας την “βρώμικη δουλειά” του διαβόητου βαθέος κράτους.

Όμως, τα τελευταία χρόνια, το άλλοτε πανίσχυρο τουρκικό “βαθύ κράτος” δεν θυμίζει σε τίποτα το πολύπλοκο σύμπλεγμα που εξουσίαζε την χώρα, από τα χρόνια της δικτατορίας του Εβρέν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ https://slpress.gr/diethni/ektos-fylakis-o-toyrkos-al-kapone-me-entoli-erntogan/