Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατέληξε 74χρονος στην Αλεξανδρούπολη - 126 οι νεκροί

Μακραίνει η λίστα των θανάτων από τον κορονοϊό στην χώρα μας, καθώς προστέθηκε ένας ακόμα συμπολίτης μας. Αργά το απόγευμα της Πέμπ...


Μακραίνει η λίστα των θανάτων από τον κορονοϊό στην χώρα μας, καθώς προστέθηκε ένας ακόμα συμπολίτης μας.






Αργά το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι κατέληξε ασθενής 74 ετών με κορονοϊό σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη. Ο άτυχος άνδρας υπέφερε από υποκείμενο νόσημα και δυστυχώς κατέληξε.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δύο από τους νεφροπαθείς που έκαναν αιμοκάθαρση στην κλινική Ταξιάρχαι όπου υπάρχουν πολλά κρούσματα κορονοϊού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ένας εξ αυτών, ηλικίας 87 ετών, δυστυχώς πέθανε από τον κορονοϊό. Ετσι οι νεκροί στην χώρα μας από την φονική επιδημία είναι τουλάχιστον 127.


Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη του ενημέρωση είχε ανακοινώσει πως υπάρχουν 55 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας και τα περισσότερα είναι σε υγειονομικές δομές με επιδημίες και τέσσερις θανάτους.

Συνολικά τα κρούσματα είναι 2.463, με το 56% να αφορά σε άνδρες, τα 574 να σχετίζονται με ταξίδι και τα 1.131 να σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.



52 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με μέση ηλικία τα 66 έτη, 15 εξ αυτών να είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 85% έχει κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα, ή είναι ηλικίας άνω των 70 ετών.

Τέλος, 57 συμπολίτες μας βγήκαν από τα νοσοκομεία, ενώ έχουν γίνει περίπου 59.200 έλεγχοι για τον κορονοϊό.