Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικές εικόνες σε συναυλία των Stereophonics - 25.00 άνθρωποι στις εξέδρες!

Φαίνεται πως οι συστάσεις των ειδικών δεν πιάνουν τόπο ούτε στην Μεγάλη Βρετανία. Μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να μαστίζεται από τον κορον...


Φαίνεται πως οι συστάσεις των ειδικών δεν πιάνουν τόπο ούτε στην Μεγάλη Βρετανία.




Μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να μαστίζεται από τον κορονοϊό, ωστόσο αυτό δεν πτόησε 21.000 Άγγλους και 5.000 Ουαλούς να... στριμωχτούν στις εξέδρες για να δουν τους Stereophonics.

Το εξοργιστικό video από τις Mancehester Arena και Motorpoint Arena φυσικά και έγινε viral στο facebook, με τον κόσμο να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του από την ανευθυνότητά τόσου κόσμου αλλά και από τους διοργανωτές!

Στην Μεγάλη Βρετανία η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον έχει υιοθετήσει άλλη τακτική στην αντιμετώπιση του covid-19, καθώς θεωρεί πως αν νοσήσει ο πληθυσμός θα αποκτήσει αντισώματα και σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα.

Βέβαια η τακτική δεν φαίνεται να αποδίδει ιδιαίτερα καθώς μόνο σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου, σημειώθηκαν 232 νέα κρούσματα, ενώ συνολικά έχουν καταγραφεί 1372 με 35 θανάτους.

Η εκτίμηση των ειδικών αναφέρει πως αν συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση, τότε μόνο στην Αγγλία θα νοσήσει το 80% του συνολικού πληθυσμού, ένα νούμερο που μεταφράζεται σε 50 και πλέον εκατομμύρια ασθενείς.