Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Σέρρες Στα κάγκελα για το κλειστό κέντρο προσφύγων και μεταναστών! «Δεν θα πάρουμε» (Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ροδόπολη στις Σέρρες και συγκεκριμένα έξω από το πρώην στρατόπεδο “Βασιλειάδη”, το ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ροδόπολη στις Σέρρες και συγκεκριμένα έξω από το πρώην στρατόπεδο “Βασιλειάδη”, το οποίο η κυβέρνηση προορίζει για κλειστό κέντρο προσφύγων και μεταναστών.




Κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος, αλλά και των κοντινών χωριών, εκφράζουν για πολλοστή φορά την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργηθεί στον χώρο κλειστή δομή. Με πανό και σημαίες δηλώνουν πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε κανέναν να φέρει πρόσφυγες έστω και για ένα μήνα στο χωριό τους.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, το κλειστό κέντρο στις Σέρρες θα αφορά «αποκλειστικά αυτούς που έχουν μπει παράνομα στη χώρα από την 1η Μαρτίου» και θα λειτουργήσει προσωρινά, καθώς «στόχος μας είναι να επιστρέψουν στις χώρες τους, να απελαθούν όλοι όσοι έχουν μπει τις τελευταίες ημέρες».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμος Σιντικής αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά από έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε.


Πηγή: diktyotv.gr