Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη – Ένας ιερέας στο Ρέθυμνο

Νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην Κρήτη σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το goodnet.gr, πρόκειται για έ...


Νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην Κρήτη σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, πρόκειται για έναν ιερέα ο οποίος παρουσίασε ήπια συμπτώματα της νόσου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.






Εκεί οι γιατροί του πήραν δείγμα προς εξέταση και τα αποτελέσματα βγήκαν το μεσημέρι και έδειξαν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ιερέας νοσηλεύεται στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα που διαθέτει το νοσοκομείο Ρεθύμνου για τα περιστατικά του κορωνοϊού ενώ την ίδια ώρα οι αρχές ιχνηλατούν τις επαφές του.

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα που έχει καταγραφεί στο Ρέθυμνο και το δωδέκατο συνολικά στην Κρήτη.

Μία 23χρονη το 11ο κρούσμα στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται πως μια νεαρή κοπέλα είναι το 11ο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 23χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες δε νοσηλεύεται σε κάποιο νοσοκομείο, είχε ταξιδέψει προ ολίγων ημερών στη Ξάνθη.

Η νεαρή γυναίκα που είναι φοιτήτρια, παρουσίασε συμπτώματα και μετέβη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να αποδειχθεί αν είναι θετική ή όχι στον κορωνοϊό.



Το τεστ βγήκε θετικό στον κορωνοϊο, η κατάσταση της όμως ήταν καλή και αποχώρησε για το σπίτι της, όπου θα συνεχίσει να βρίσκεται σε απομόνωση έχοντας πάρει τις κατάλληλες οδηγίες των γιατρών.