Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγική ειρωνεία: Δείτε τον αν. υπουργό Υγείας του Ιράν να βήχει και να ιδρώνει –Θετικός στον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του Ιράν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου σήμερα, με το βίντεο που τον δε...


Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του Ιράν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου σήμερα, με το βίντεο που τον δείχνει να βήχει και να ιδρώνει σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.






«Το τεστ για τον Ιράι Χαρίρτσι, αναπληρωτή υπουργό Υγείας που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ήταν θετικό» ανέφερε σήμερα σε tweet, ο Αλιρέζα Βαχαμπζαντέχ, σύμβουλος των μέσων ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Twitter και μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fars, o Ιράζ Χαρίρτσι δήλωσε ότι έχει μολυνθεί από κορωνοϊό, αλλά πως «σίγουρα θα νικήσει».






Το βίντεο που τον δείχνει να ιδρώνει και να βήχει
Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της είδησης πως βρέθηκε θετικός στον ιό, κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο που δείχνει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στην χθεσινή του εμφάνιση σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία διέψευσε την είδηση ενός βουλευτή πως στην πόλη του Κομ του Ιράν υπάρχουν 50 νεκροί από τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως το Ιράν έχει υπό έλεγχο την επιδημία. Στο βίντεο, όμως, ο αναπληρωτής υπουργός φαίνεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, να βήχει διαρκώς και να σκουπίζει το μέτωπό του αρχικά με το χέρι του και στην συνέχεια με μαντίλι.