Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρικιαστικές Καταγγελίες Για Ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη - Κατηγορείται Ότι Έδωσε 10 Ευρώ Σε Ανήλικη Για Να Τον Ακολουθήσει

Ένας 84χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται ότι πρόσφερε 10 ευρώ σε μια 15χρονη κοπέλα για να τον ακολουθήσει. Ο...


Ένας 84χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται ότι πρόσφερε 10 ευρώ σε μια 15χρονη κοπέλα για να τον ακολουθήσει.




Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και παραπέμφθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο άνδρας ζήτησε και πήρε αναβολή από το δικαστήριο.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την Τετάρτη, έξω από σούπερ-μάρκετ στο Βότση Καλαμαριάς όπου το ανήλικο κορίτσι ζητιάνευε.

Το κορίτσι, μίλησε στον υπεύθυνο ασφαλείας του σούπερ-μάρκετ και κατόπιν ενημερώθηκε η αστυνομία. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατηγορούμενο με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η 15χρονη κατήγγειλε ότι είχε δεχτεί ανάλογη πρόταση από τον ηλικιωμένο πριν από δύο μέρες, αλλά όταν το ανέφερε, οι αρχές δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν.

Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή που του χορηγήθηκε.