Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... Θρήνος για τον Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο φοβερό τροχαίο

lamiareportΠαραμονή Πρωτοχρονιάς, έμελλε να είναι η κηδεία του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που «έφυγε» τόσο άδικα το απόγευμα της Παρασκευής (27/1...


lamiareportΠαραμονή Πρωτοχρονιάς, έμελλε να είναι η κηδεία του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που «έφυγε» τόσο άδικα το απόγευμα της Παρασκευής (27/12) στο φοβερό τροχαίο που εγινε κοντά στο Παλαιοχώρι.




Ο Δημήτρης ήταν μόλις ένα χρόνο παντρεμένος και μαζί με τη γυναίκα του έκαναν όνειρα και σχέδια για τη ζωή, όμως όλα "έσβησαν" μέσα σε μια κακιά στιγμή. Η μόνη "ευχάριστη είδηση", μέσα σε αυτή τη τραγωδία, είναι ότι η γυναίκα του, που καθόταν πίσω στο αυτοκίνητο και είχε τραυματιστεί, τώρα είναι καλά και μάλιστα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ράκος ψυχολογικά είναι και ο 44χρονος φίλος του Δημήτρη που οδηγούσε το αυτοκίνητο. Οι δυο τους την ημέρα εκείνη ήταν σε τραπέζι για την γιορτή του αδελφού του Δημήτρη στο χωριό Παναγίτσα Ελάτειας. Έφυγαν από το τραπέζι και ήρθαν στη Λαμία να πάρουν την 37χρονη γυναίκα του Δημήτρη και να επιστρέψουν στο χωριό, όπου διέμεναν. Στην επιστροφή έγινε το κακό και η γιορτή μετατράπηκε σε τραγωδία.

Σήμερα Τρίτη (31/12) στις 3:00' το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παναγίτσα Ελάτειας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα από τα καλύτερα και πιο εργατικά παιδιά της περιοχής χάθηκε τόσο άδικα στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του.