Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...!!! Μέχρι και την Θεσσαλονίκη διεκδικούν οι τούρκοι σε νέους χάρτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο... !

Νέοι χάρτες που δείχνουν ακόμη και τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική να ανήκουν στην τουρκική επικράτεια κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο από ανώνυμο...


Νέοι χάρτες που δείχνουν ακόμη και τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική να ανήκουν στην τουρκική επικράτεια κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο από ανώνυμους τουρκικούς λογαριασμούς. Η τακτική έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν πριν από κρίσιμες τουρκικές επεκτατικές ενέργειες.






Με κόκκινο χρώμα

Ο πιο πρόσφατος χάρτης παρουσιάζει με κόκκινο χρώμα, ως ισλαμο-τουρκικές, μεγάλες χερσαίες εκτάσεις των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το sigmalive, στην τουρκική επικράτεια εντάσσουν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, τα μισά νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη τη Θράκη, τη μισή Βουλγαρία, ολόκληρη τη βόρεια Συρία, κυρίως τις περιοχές που διεκδικούν οι Κούρδοι, περιοχές της Γεωργίας και του Ιράκ. Επίσης, ολόκληρη η Κύπρος εντάσσεται στην Τουρκία.

Τους χάρτες συνοδεύει κείμενο που αναφέρει πως «χθες πολεμήσαμε για τη Σμύρνη, τη Θράκη, την Αλεξανδρέττα, την Κύπρο. Σήμερα πολεμούμε για το Χαλέπι και την Ανατολική Μεσόγειο. Αύριο, για την Ρωμυλία και το Μπατούμι της Γεωργίας. Ημασταν ξυπόλυτοι, τώρα πάμε με τεθωρακισμένα». Το tweet κλείνει με την εξής δήλωση: «Δεν ξεχνάμε το Misak-ı Millî».