Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«No Fly Zone» ετοιμάζουν Γαλλία & Ιταλία στη Λιβύη: Σχέδιο «μπλοκαρίσματος» της Τουρκίας – Σε ετοιμότητα οι Αιγυπτιακές ΕΔ

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Kινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει από την ΕΕ για το Λιβυκό ζήτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Corriere Del...



Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Kινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει από την ΕΕ για το Λιβυκό ζήτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Corriere Della Sera, υπάρχουν σκέψεις για Νo Fly Zone πάνω από τη Λιβύη.




Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή η κίνηση έχει ως στόχο να μπλοκαριστεί η μεταφορά όπλων, αλλά και στρατιωτών από την Τουρκία προς την Λιβύη.

Για το ζήτημα μίλησε και ο Ιταλός ΥΠΑΜ Lorenzo Guerini, ο οποίος ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τις εν λόγω πληροφορίες.

Μία τέτοια πρωτοβουλία ασφαλώς και θα έφερνε αποτελέσματα, αλλά το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να εμπλακεί στην υπόθεση και η χώρα μας, όπως και η Αίγυπτος.

Είναι άμεσα ενδιαφερόμενες για τις εξελίξεις στην περιοχή, ενώ πρόκειται και για τις ισχυρότερες στρατιωτικές δυνάμεις της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, οι τζιχαντιστές του FSA στη Συρία έχουν ανοίξει ειδικά κέντρα, όπου προσκαλούν μαχητές για να ταξιδέψουν στη Λιβύη.

Ήδη καταγράφονται τα ονόματα και σύντομα θα σταλούν στην Τρίπολη. Πρόκειται για μία επιβεβαίωση των όλων όσων ανέφερε το Πενταπόσταγμα πριν λίγες ημέρες.

Tι αναφέραμε:

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα, καθώς Τούρκοι Αξιωματούχοι πηγαίνουν στην Τρίπολη, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε συναντήσεις των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας με τους επικςφαλής του FSA, ή National Army όπως αποκαλείται πλέον.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Τουρκία ζήτησε από τον αρχηγό των ισλαμιστών του FSΑ εντός ολίγων ημερών να έχει καρταρτηθεί ειδική λίστα με τα ονόματα αυτών που θα θελήσουν να πολεμήσουν στην Λιβύη.

Μάλιστα τα χρήματα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά, ούτως ώστε να προσελκύσουν τους φονιάδες που αιματοκύλισαν την Συρία, καθώς θα λαμβάνουν 2.000 δολάρια το μήνα!

Πάντως ο Χαφτάρ ήδη με την Αίγυπτο παίρνουν πρωτοβουλίες, καθώς αντιπροσωπεία ταξίδεψε εκτάκτως στη Γαλλία, ενώ αιγυπτιακά Rafale βρίσκονται σε ετοιμότητα στα σύνορα με την Λιβύη. pentapostagma.gr