Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο κακός μου εαυτός»

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος στα Πετράλωνα οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα 30 Αυγούστου ενώπιον της δικαιοσύνης όπου και ομ...


Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος στα Πετράλωνα οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα 30 Αυγούστου ενώπιον της δικαιοσύνης όπου και ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Η φρικιαστική περιγραφή




«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο «κακός» μου εαυτός» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση του ο 21χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1.

Αστυνομικές πηγές, όπως μετέδωσε o Ant1, αναφέρουν πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια ψυχιατρική κλινική ενώ περιγράφουν πως κατά την κράτηση του ήταν ήρεμος.

Το μόνο που έδειξε να ενοχλεί τον 21χρονο ήταν ένα λάθος στην ηλικία του το οποίο έκανε δημοσιογράφος όταν περιέγραφε τη δολοφονία σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι τη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου προκειμένου να απολογηθεί.

Πετράλωνα: Μία ομολογία εγκλήματος χωρίς πτώμα
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 52χρονος είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες, με τους φίλους του στο καφενείο να τον ψάχνουν, καθώς ανησύχησαν που δεν τον είχαν δει.

Οι έρευνες των αρχών έφτασαν στον 21χρονο που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον 52χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το άτομο που εξαφανίστηκε είναι νονός του και τον σκότωσε πετώντας το πτώμα του στα σκουπίδια.

Παρά τις έρευνες των Αρχών, δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα του άντρα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πληροφορίες, ότι χθες 30 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα με έναν μπαλτά που έκρυψε στο πατάρι του σπιτιού και φέρεται να βρέθηκε λίγο αργότερα από τις Αρχές.