Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επειδή ξέρουν ότι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ... Ενόχλησε την Daily Sabah η άσκηση των Εθνοφυλάκων, στο Καστελόριζο!

Καστελόριζο: Ενόχλησε την τουρκική Sabah δημοσίευμα στο Armyvoice – Ζητά την αποστρατικοποίηση του νησιού λόγω άσκησης Εθνοφυλάκων. Αφορ...


Καστελόριζο: Ενόχλησε την τουρκική Sabah δημοσίευμα στο Armyvoice – Ζητά την αποστρατικοποίηση του νησιού λόγω άσκησης Εθνοφυλάκων. Αφορμή για καυγά φαίνεται ότι ψάχνει η Τουρκία και «πιάστηκε» από το δημοσίευμα του Armyvoice.gr για την άσκηση των Εθνοφυλάκων της 95 ΑΔΤΕ στο Καστελόριζο....




Η τουρκική εφημερίδα Sabah η οποία συνήθως απηχεί τις απόψεις του Ταγίπ Ερντογάν, έχει αφιερώσει ολόκληρο δημοσίευμα, με βάση το αποκλειστικό δημοσίευμα του Armyvoice.gr για την καταπληκτική άσκηση των εθνοφυλάκων την περασμένη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.
Η κίνηση της 95 ΑΔΤΕ αιφνιδίασε την Τουρκία η οποία έσπευσε να σηκώσει μη επανδρωμένο αεροσκάφος για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr το τουρκικό αεροσκάφος πετούσε γύρω από την περιοχή πάνω από μια ώρα.

Οι Τούρκοι δεν πίστευαν στα μάτια τους! Ήταν πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο και μάλιστα με τη συμμετοχή των Εθνοφυλάκων. Η εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων μας, ενόχλησε την τουρκική εφημερίδα, και άρχισε να παραληρεί με τις γνωστές τουρκικές θέσεις περί δήθεν στρατικοποίησης των νήσων του ανατολικού Αιγαίου.

Δείτε το δημοσίευμα της Sabah που αναφέρεται στο αποκλειστικό δημοσίευμα του Armyvoice.gr για το Καστελόριζο.