Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνθήματα μέσα στην Άιθουσα... Ένταση στο τέλος της απολογίας του Ν.Μιχαλολιάκου...

Για άλλη μία φορά επικράτησε ένταση στην αίθουσα μεταξύ υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, αριστερών και της οικογένειας Φύσσα, αφαιρώντας α...


Για άλλη μία φορά επικράτησε ένταση στην αίθουσα μεταξύ υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, αριστερών και της οικογένειας Φύσσα, αφαιρώντας από τη δικαστική διαδικασία την απαραίτητη σοβαρότητα, αφού ακούγονταν συνθήματα(!) εντός της αίθουσας.






Με ένταση ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς τα μέλη του ακροατηρίου, ρυθμικά «δολοφόνε δολοφόνε» και «ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί». Απαντώντας οι υποστηρικτές του Νίκου Μιχαλολιάκου φώναζαν «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν είναι πραγματικά απίστευτες για αίθουσα δικαστηρίου.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους και συγγενείς του Παύλου Φύσσα αλλά και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, άρχισε στις 10 το πρωί η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπήκε από την πλαϊνή είσοδο. Μόλις εισήλθε στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι οι περίπου 70 υποστηρικτές του σε στάση προσοχής. Οι συγγενείς και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα τον γιουχάισαν και η Μάγδα Φύσσα τον αποκάλεσε «σκυλί». Παράλληλα, σήκωσαν ταμπελίτσες με τον αριθμό «6».