Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκληρή επίθεση του Ενές Καντέρ στην Δημοκρατική Ιλχάν Ομάρ που δεν ψήφισε την γενοκτονία των Αρμενίων: Σε πληρώνει ο δικτάτορας Ερντογάν

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας των Σέλτικς της Βοστώνης Ενές Καντέρ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στη μουσουλμάνα σομαλικής καταγωγής βουλευτή...

Σκληρή επίθεση του Ενές Καντέρ στην Ιλχάν Ομάρ: Σε πληρώνει ο δικτάτορας Ερντογάν

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας των Σέλτικς της Βοστώνης Ενές Καντέρ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στη μουσουλμάνα σομαλικής καταγωγής βουλευτή Ιλχάν Ομάρ, η οποία αρνήθηκε να υποστηρίξει την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας και τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για την εισβολή της στη Συρία και την επίθεσή της εναντίον των Κούρδων.






Ο Ενές Καντέρ, ο οποίος είναι Τούρκος και ένας εκ των μεγαλύτερων εχθρών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter την «απόλυτη απογοήτευση και ντροπή» του ότι η βουλευτής της Μινεσότα ήταν η μόνη νομοθέτης του Δημοκρατικού Κόμματος που δεν υποστήριξε το νομοσχέδιο για τις κυρώσεις.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας πρόσθεσε ότι του φαίνεται πως η Ομάρ βρίσκεται στο μισθολόγιο του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και «εργαζόταν για τα συμφέροντά του, αλλά όχι για τον αμερικανικό λαό και τη δημοκρατία!».