Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δύο μαθητές σκοτώθηκαν σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στην Αργεντινή

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στα νότια του Μπουένος Άιρες. ...


Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στα νότια του Μπουένος Άιρες.





«Έχουμε δύο παιδιά νεκρά, ηλικίας 11 και 12 ετών και πολλούς τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής», ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, τοπική ώρα, σε μια στροφή του δρόμου, έξω από την κοινότητα Λεσάμα που απέχει 160 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Τα αίτια παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Τα 43 παιδιά, ηλικίας 11-13 ετών, συνοδευόμενα από δέκα ενήλικες (οι δύο ήταν οδηγοί του λεωφορείου) πήγαιναν εκδρομή. Είχαν αναχωρήσει από την πόλη Μπεναβίδες, στα βόρεια του Μπουένος Άιρες, με προορισμό το θέρετρο Μαρ δελ Τούγιου, στα νότια της πρωτεύουσας, για να επισκεφθούν ένα ενυδρείο.

«Ο οδηγός είπε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Ντιέγκο Εσκόδα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio La Red. Όπως είπε, η ορατότητα ήταν καλή και στον δρόμο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός ήταν αρνητικό.