Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρήκαν το παιδί του δολοφονημένου γιατρού σε λίμνη αίματος - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Μέγαρα!

Συγκλονίζει η σύζυγος του 48χρονου που έπεσε νεκρός από το πιστόλι του σωφρονιστικού υπαλλήλου στα Μέγαρα. Μέσα από το νοσοκομείο μίλησε...


Συγκλονίζει η σύζυγος του 48χρονου που έπεσε νεκρός από το πιστόλι του σωφρονιστικού υπαλλήλου στα Μέγαρα. Μέσα από το νοσοκομείο μίλησε στους αστυνομικούς για τις τραγικές στιγμές.




Αποκάλυψε ότι ο άνδρας της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. Το τριχρονο παιδάκι τους βρέθηκε ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του. Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο δράστης της δολοφονίας.

Η δολοφονία στα Μέγαρα έχει σοκάρει τους πάντες. Ένας 48χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του σωφρονιστικού υπαλλήλου κουνιάδου του το βράδυ της Πέμπτης (21.10.2019), ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε.

Η γυναίκα αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα πρώτα της λόγια προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open συγκλονίζουν αποκαλύπτοντας ότι ο συζυγός της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος του 48χρονου άρπαξε τον τριών ετών γιο της για να τον προστατεύσει. Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του.