Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφού έδιωξε τους Παναθηναϊκούς... ο Αλαφούζος ανακοίνωσε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου ΑΘηναίων και θα φιλοξενεί δωρεάν λαθροπρόσφυγες στους αγώνες του για να καταπολεμήσει τον Ελληνικό Ρατσισμό!..

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν πως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, θα παραβρεθούν 100 μετανάστες και πρόσφυ...


Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν πως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, θα παραβρεθούν 100 μετανάστες και πρόσφυγες στην εξέδρα.





Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (01/12, 15:00) για τη Super League 1 θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ 100 πρόσφυγες και μετανάστες στο πλαίσιο της καμπάνιας «Είμαστε όλοι ξεχωριστοί – είμαστε όλοι ίσοι».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας των δύο πλευρών η ΠΑΕ θα φιλοξενήσει μετανάστες και σε άλλους αγώνες της ομάδας στο ΟΑΚΑ, στέλνοντας το μήνυμα ««Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό».