Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...!!! Ανθέλληνες ΑΠΕΒΑΛΑΝ Έλληνες Μαθητές στην Λεμεσσό γιατί φώναξαν σύνθημα για τον Ισαάκ και τον Σολωμό...!!!

Ένα νέο περιστατικό που συνέβη σε λύκειο της Λεμεσού καταγγέλλει μέσω ανάρτησής του ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς. Όπως αν...


Ένα νέο περιστατικό που συνέβη σε λύκειο της Λεμεσού καταγγέλλει μέσω ανάρτησής του ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς.




Όπως αναφέρει ο κ. Μυλωνάς, μαθητές Λυκειού αποβλήθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου λόγω του γεγονότος ότι μετά την πρόβα για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, φώναξαν συνθήματα για τους ήρωες, Ισαάκ και Σολωμού και την Κερύνεια.

Μέσω της ανάρτησής του ο κ. Μυλωνάς καυστηριάζει το θέμα, λέγοντας πως είναι ντροπή για την παιδεία μας.

Αυτούσια η ανάρτησή του

Σε Λύκειο της Λεμεσού μαθητές μετά το τέλος της πρόβας παραμονές της Εθνικής επετείου της 28ης φώναξαν συνθήματα. Τα σύνορα μας είναι στη Κερύνεια. και Ισαάκ Σολομέ δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Η Διεύθυνσή τους απέβαλε δύο μέρες. Δεν φώναξαν κομματικά η Ρατσιστικά συνθήματα. Η ντροπή είναι μεγάλη κ. Υπουργέ της Παιδείας; Αποφασίστε αν διοικούν τα αλαλάζοντα κύμβαλα των Εθνομηδενιστων ή εσείς.