Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο γιος μου είναι απλά ένα παιδάκι» λέει η μητέρα κατηγορουμένου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς και θα βιώσουμε άλλον έναν ψυχολογικό Γολγοθά», τονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. Στι...


«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς και θα βιώσουμε άλλον έναν ψυχολογικό Γολγοθά», τονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.




Στις 13 Ιανουαρίου θα αρχίσει η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε ένα χρόνο πριν στη Ρόδο. Στον ΑΝΤ1 μίλησαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας και είπαν ότι ετοιμάζονται για ακόμη έναν ψυχολογικό Γολγοθά. «Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς και θα βιώσουμε άλλον έναν ψυχολογικό Γολγοθά. Μακάρι κανένας γονέας να μην περάσει όσα περνάμε εμείς», τονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1 μίλησε και η μητέρα ενός εκ των δύο κατηγορουμένων. «Έχει περάσει για το παιδί μου ότι αυτό το παιδί είναι "απροστάτευτο". Αυτό το παιδί δεν είναι απροστάτευτο! Έχει δύο υπέροχους γονείς, έχει μια συγγένεια τι να σας πω, από όλα τα μέρη. Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, είμαι από οικογένεια παπά. Η πρώτη οικογένεια στο χωριό μου! Και να ντρέπονται για αυτά που λένε. Δεν είναι αυτός που νομίζετε πως είναι! Είναι ένα παιδάκι, τίποτε άλλο. Ένα παιδί!», ανέφερε η μητέρα ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.