Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μήνυμα Ερντογάν για Αμερικάνους: «Δεν ρωτάμε κανένα για το ποιά αμυντικά συστήματα αγοράζουμε»…

Ο Ερντογάν όταν τον ρώτησαν “Σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν δώσουν τα F-35 θα αγοραστούν πολεμικά αεροσκάφη από τη Ρωσία;”, αυτός απάντησε ...


Ο Ερντογάν όταν τον ρώτησαν “Σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν δώσουν τα F-35 θα αγοραστούν πολεμικά αεροσκάφη από τη Ρωσία;”, αυτός απάντησε ως εξής :

“Γιατί το θέτετε τόσο λεπτά αυτό; Εμείς όταν αγοράσαμε τους S-400 ρωτήσαμε κανέναν; Δεν ρωτήσαμε, έτσι δεν είναι;




Τους πήραμε; Τους πήραμε. Κάνοντας κάτι τέτοιο εάν αποφασίσουμε να το πάρουμε, το παίρνουμε. Το όλο θέμα είναι θέμα στιγμής. διότι εν προκειμένω εμείς έχουμε δίκιο και εδώ εμείς δεν αποτελούμε μία αγορά. Σχετικά με τους Πάτριοτ πολλές φορές το συζητούσαμε μαζί τους και πάντοτε έθεταν μπροστά μας το Κογκρέσο. Μας παρουσίαζαν το Κογκρέσο, λέγοντας μας πως επειδή πήραν αρνητική απάντηση από εκεί, δεν μπορούσα να μας πουλήσουν τους Πάτριοτ.

Ετσι συνέβη στην περίοδο Ομπάμα και δυστυχώς έτσι συνέβη και στην περίοδο του κυρίου Τραμπ. Δηλαδή εσύ στο θέμα των αμυντικών συστημάτων από τη μία δεν θα μου δώσεις το σύστημα που έχω ανάγκη και από την άλλη όταν πάω να το προμηθευτώ από αλλού, μου λες πως “Δεν μπορείς να το πάρεις, χρειάζεσαι την άδεια μου”. Αυτό συνιστά επέμβαση στα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας.

Η Τουρκία ποτέ δεν είναι σε κατάσταση ώστε να δέχεται επεμβάσεις στα κυριαρχικά της δικαιώματα. Εμείς σε αυτό το θέμα όπως με τους S-400 πήραμε την απόφαση και κάναμε την αγορά κατά τον ίδιο τρόπο αν δεν λυθεί το θέμα των F-35 θα πράξουμε τα απαραίτητα βήματα”.

Στην ίδια δήλωση είπε επίσης πως θα έχει μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Τραμπ και μετά από αυτήν θα κρίνει ο ίδιος αν θα παει στις ΗΠΑ…https://tourkikanea.gr