Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμός στην Αλβανία: Αγώνας δρόμου για τους εγκλωβισμένους στα ερείπια... Και είναι πολλοί...

Στους 18 πλέον οι νεκροί - Χιλιάδες οι άστεγοι, σκηνές στήνει ο στρατός - Πάνω από 180 οι μετασεισμοί - Κλιμάκιο γιατρών στέλνει ο Ιατ...

alvania110

Στους 18 πλέον οι νεκροί - Χιλιάδες οι άστεγοι, σκηνές στήνει ο στρατός - Πάνω από 180 οι μετασεισμοί - Κλιμάκιο γιατρών στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών - Τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας ενεργοποίησε η Ευρωπαϊκή Ένωση




Βομβαρδισμένο μοιάζει το τοπίο στην Αλβανία, όπου ο πόνος είναι απέραντος, ύστερα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ. Όσο περνούν οι ωρές, η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των εγκλωβισμένων κάτω από τα συντρίμμια.

Θρίλερ επικρατεί σχετικά με την τύχη των αγνοουμένων, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Η ανησυχία για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων είναι έκδηλη.

Πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια κτιρίων, πολλά από τα οποία κατέρρευσαν κυρίως στο Δυρράχιο και τα Τίρανα. Η ώρα του σεισμού ήταν η αιτία που πολλοί εγκλωβίστηκαν στα ερείπια αφού δεν πρόλαβαν να βγουν από τα σπίτια τους.

Με βάση τον μέχρι στιγμής δραματικό απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται στους 18 ανέρχονται και οι τραυματίες στους περίπου 600.