Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: «Να φύγουν τα σαπρόφυτα.... Να μείνουν μόνο οι πρόσφυγες πολέμου» Ζήτησαν οι κάτοικοι των Διαβατών που ζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον τρόμο...!!!

Νέο βίντεο από την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κάτοικοι των Διαβατών Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών...



Νέο βίντεο από την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κάτοικοι των Διαβατών Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στη δομή φιλοξενίας, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.






"Να παραμείνουν μόνο οι πρόσφυγες πολέμου. Όταν πρωτοήρθαν αυτοί όντως δεν ενοχλούσαν. Να φύγουν τα σαπρόφυτα" αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής στο Thestival και προσθέτει: "Ακούμε για συνεχείς παρενοχλήσεις. Κοιτάνε το μπάρμπεκιου που θα διοργανωθεί αύριο και δεν βλέπουν τί συμβαίνει εδώ. Αυτοί θα είναι υπεύθυνοι που θα χυθεί αίμα".

Από την πλερά του, ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι "τα αιτήματα των κατοίκων είναι δίκαια" και πρόσθεσε ότι πρέπει "να απεγκλωβιστεί ο οικισμός από τους πρόσφυγες".

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ΚΥΤ Διαβατών.