Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΣΑΡΩΝΕΙ την χώρα η... Βικτώρια! Καρέ - καρέ η πορεία της σφοδρής κακοκαιρίας σε εντυπωσιακό βίντεο!

Αγριεύει απότομα ο καιρός! Περικυκλώνει την Ελλάδα η "Βικτώρια", όπως ονομάστηκε η νέα σφοδρή κακοκαιρία που ξεκίνησε από το ...

Καιρός – Βικτώρια: “Καταπίνει” την χώρα η σφοδρή κακοκαιρία! video

Αγριεύει απότομα ο καιρός! Περικυκλώνει την Ελλάδα η "Βικτώρια", όπως ονομάστηκε η νέα σφοδρή κακοκαιρία που ξεκίνησε από το Ιόνιο και κατευθύνεται προς ανατολάς. Εκδηλώνεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.




Τα παραπάνω φαινόμενα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Από τη μανία της "Βικτώριας" δεν θα γλιτώσει ούτε η Αττική. Δείτε καρέ - καρέ σε βίντεο... από το διάστημα πώς "σκεπάζει" την χώρα μας.

Καιρός για… ομπρέλες, για μπουφάν, για σκούφους και… μποτάκια! Η “Βικτώρια” όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας έχει ήδη… φτάσει στην χώρα μας και “χτυπά” από τα δυτικά, με την Κέρκυρα να αντιμετωπίζει από νωρίς σοβαρά προβλήματα, με δρόμους να πλημμυρίζουν και ολόκληρα αυτοκίνητα να πηγαίνουν… βόλτες από το νερό.

Τα συγκεκριμένα καιρικά φαινόμενα, βέβαια, κάθε άλλο παρά τελειώνουν εδώ, με τον γνωστό μετεωρολόγο, Θοδωρή Κολυδά, να “χτυπά καμπανάκι” μέσω Twitter για την κακοκαιρία που αναμένεται να “χτυπήσει” άμεσα τόσο την Ηλεία, όσο και την Μεσσηνία.

Εν τω μεταξύ, στο παρακάτω βίντεο του Meteo.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της κακοκαιρίας “Βικτώρια” έως το απόγευμα της Τρίτης (12.11.2019), όπως αυτή καταγράφηκε από τον Ευρωπαϊκό μετεωρολογικό δορυφόρο Meteosat – 11.

Στο ίδιο βίντεο μπορείτε να δείτε και τους κεραυνούς που κατέγραψε το σύστημα καταγραφής κεραυνών “ΖΕΥΣ” του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με το κύμα κακοκαιρίας να “σκεπάζει” την χώρα.

Καιρός – Δείτε την πορεία της “Βικτώρια”