Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λύνει τη σιωπή της η μητέρα από τα Καμίνια που δέχτηκε 8 μαχαιριές από την κόρη της

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η 48χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την ανήλικη κόρη της, την ώρα που κοιμόταν...


Στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η 48χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την ανήλικη κόρη της, την ώρα που κοιμόταν.


Με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα παρέλαβαν από τα Καμίνια στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι διασώστες την 48χρονη μητέρα δύο κοριτσιών. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, το 14χρονο κορίτσι κατάφερε στην μητέρα του 8 μαχαιριές ενώ εκείνη κοιμόταν. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι φωνές ξύπνησαν την άλλη κόρη της 48χρονης, η οποία ειδοποίησε συγγενείς τους και τις Αρχές.




«Δεν θυμάμαι πολλά. Για οτιδήποτε θυμηθώ θα ενημερώσω τις δικαστικές αρχές» φέρεται να είπε η 14χρονη όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της πάρουν κατάθεση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κουζινομάχαιρο που χρησιμοποίησε η 14χρονη σε έναν κάδο κοντά στο σπίτι της. Αν και σε πρώτο χρόνο οι ειδικοί που εξέτασαν το κορίτσι δεν διαπίστωσαν ότι πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, ο εισαγγελέας ζήτησε την επανεξέταση και παρακολούθησή της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που οδήγησε την 14χρονη σε αυτή την πράξη, με τους αστυνομικούς να μην εντοπίζουν κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Το 14χρονο κορίτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τώρα παρακολουθείται από ειδικούς.

Η 48χρονη μητέρα νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από εγχείρηση σπληνεκτομής που υπεβλήθη.

Τι λέει η 48χρονη
Η μητέρα των δύο κοριτσιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει επικοινωνήσει μαζί τους και περισσότερο με την 14χρονη δράστρια. Η ίδια το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά στα παιδιά της και να ξεχαστεί το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα μάλιστα με τους συγγενείς της η 48χρονη συνεχώς λέει «Και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά».


Το χρονικό
To πρωτοφανές αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (31/10) μέσα στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κοινωνική», γύρω στις 2 τα ξημερώματα, η 14χρονη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτύπησε με αυτό οκτώ φορές την μητέρα της, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν στο σαλόνι.

Από τις φωνές της μητέρας ξύπνησε η δίδυμη αδελφή του κοριτσιού, η οποία και κατάφερε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της 14χρονης.

Η μητέρα ζήτησε απο την δεύτερη κόρη της να καλέσει το ΕΚΑΒ, ενώ η δράστιδα της επίθεσης κάλεσε τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος μένει σε μικρή απόσταση και έσπευσε στο σπίτι.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 14χρονη που μαχαίρωσε την μητέρα της, έχοντας τραύματα στον καρπό, στον μηρό και στο γόνατο. Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με εντολή του Εισαγγελέα. Μεταξύ άλλων, πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνης.