Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΚΡIΖΟΣ ΛYΚΟΣ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ - ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» - Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 - ΑΡ.Φ. 937 (1735)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!


Διαβάστε ακόμη στον ΣΤΟΧΟ που κυκλοφορεί:

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - «ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ» Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!

31 ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 11 ΤΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ 2 ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ

ΜΕ... ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ; ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

ΦΡΙΤΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Ετήσια Κατάρτιση στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα! Για να ενσωματωθούν παιδιά προσφύγων σε περισσότερα από 150 σχολεία

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ! ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ

ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ! ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

Κόρη χριστιανού πάστορα είναι η Νιγηριανή σημαιοφόρος, αλλά το έκρυψαν!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ... ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ!

Δόξα και Τιμή στον ήρωα Καταδρομέα Ταξίαρχο Παπαμελετίου - «Ένας αληθινός ήρωας που έσωσε την αξιοπρέπεια της Ελλάδας, πρότυπο και υπόδειγμα της κοινωνίας που είχε πάντα στην ψυχή του την Ελλάδα»

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΑΝΑΡΧΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ... «ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΜΕ; Ύμνοι της συντρόφισσας Λιάνας μέσω "Bild" στους Τούρκους για την διαχείριση του προσφυγικού!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ;;;

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ - Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ: ΟΥΤΕ ΤΙΣ... ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΕΣ! Η ALWAYS ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 81Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ…Ε ίκοσι παροιμίες για τους Τούρκους που δεν θα μπούν ποτέ στα σχολικά βιβλία

ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ

«Ο πόλεμος είναι σ’ εξέλιξη»! Μήνυμα από την Κύπρο στέλνει ο Στρατηγός Λεοντάρης

Η 107η Επέτειος απελευθέρωσης της Χειμάρρας στο μνήμα του Σπυρομήλιου

Ακόμη δεκάδες άλλα θέματα πατριωτικού ενδιαφέροντος που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού, αλλά και η αποκαλυπτική στήλη του Θοδωρή Χατζηγώγου "Κοινός Νους"