Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

VIRAL η παγκόσμια πατέντα για τις διαρροές στο Νοσοκομείο Χανίων (φωτο)

flashnewsΗ πατέντα της πατέντας στο νοσοκομείο Χανίων. Μία διαρροή ήταν η αιτία για να δημιουργηθεί ένα σύστημα με λάστιχα που αιωρ...


flashnewsΗ πατέντα της πατέντας στο νοσοκομείο Χανίων.




Μία διαρροή ήταν η αιτία για να δημιουργηθεί ένα σύστημα με λάστιχα που αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι υδραυλικοί μάλλον ήταν πολύ ευρηματικοί και αποφάσισαν να διορθώσουν την ζημιά με τέτοιο τρόπο ώστε να κατοχυρώσουν την πατέντα.

Έτσι, για να μην στάζουν τα νερά στα κεφάλια των ανθρώπων, συνέδεσαν κάποια λάστιχα στην οροφή (μάλλον από εκεί ξεκίνησε η διαρροή) και στην συνέχεια με σπάγγους τα έδεσαν από τον φωτισμό, ενώ τα λάστιχα κατέληξαν στον ψύκτη, προφανώς για να απορροφηθούν τα νερά.

Υ.Γ1 Αναρωτιόμαστε, δεν υπήρχαν υλικά για να διορθωθεί άμεσα η ζημιά και έγινε ''προχειροδουλειά''; Μήπως, οι κρατικές δαπάνες δεν επαρκούν για να καλυφθούν τα έξοδα του νοσοκομείου; Μήπως δεν θα πρέπει να γελάμε με την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει το νοσοκομείο Χανίων;

Υ.Γ2 Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook και έχει γίνει viral, με τον κόσμο να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πατέντα κοσμεί εδώ και ημέρες το νοσοκομείο Χανίων.






Φωτογραφίες: Η ασκήμια που έγινε συνήθεια