Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι παίκτες χάντμπολ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού χαιρέτισαν στρατιωτικά την εισβολή στην Συρία! (φώτο)

Μετά το ποδόσφαιρο και τους χαιρετισμούς αθλητών της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας να χαιρετήσουν στρατιωτικά την εισβολή στην Συρία στου...

Τούρκοι παίκτες χάντμπολ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού χαιρέτισαν στρατιωτικά την εισβολή στην Συρία! (φώτο) (upd)

Μετά το ποδόσφαιρο και τους χαιρετισμούς αθλητών της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας να χαιρετήσουν στρατιωτικά την εισβολή στην Συρία στους αγώνες με Αλβανία και Γαλλία, σειρά πήρε και το χάντμπολ εντός Ελλάδος.




Οι Τούρκοι διεθνείς μετά τον αγώνα με το Βέλγιο όπου και κέρδισαν με 33-24 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου χαιρέτησαν και πάλι στρατιωτικά, με την φωτογραφία αυτή να παίζει και πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας.

Όπως είναι φυσικό ο χαιρετισμός που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αυτός προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μάλιστα υπάρχουν και ομάδες που ζήτησαν τον αποκλεισμό της Τουρκίας.

Όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον ανάμεσα στους παίκτες που χαιρέτησαν στρατιωτικά είναι και δύο που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Ουζμουσούλ και ο δεξιός ίντερ του Ολυμπιακού, Αλί Τινκίρ .

Πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ για την κίνηση αυτή των παικτών, αλλά και των «κιτρινόμαυρων» και «ερυθρόλευκων» αναφορικά με τους παίκτες τους.

Τα τουρκικά μέσα και η ομοσπονδία χάντμπολ των γειτόνων δημοσίευσαν την φωτογραφία στην οποία διακρίνεται και ο παίκτης της ΑΕΚ να χαιρετά στρατιωτικά τη στιγμή που υπάρχουν άλλα μέλη της ομάδας τα οποία δεν λειτουργούν ανάλογα.

Το τι στάση θα κρατήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χάντμπολ, μετά τα χθεσινά γεγονότα στο Εσκισεχίρ, όπου έλαβε χώρα η αναμέτρηση είναι άγνωστο.

Ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο πάνω αριστερά, με την πορτοκαλί φανέλα.