Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΛαθροΕπιχείρηση» Στην Κυψέλη Σε Έκανε Ό,Τι Ήθελες: Αργεντίνο, Σουδανό, Νεοζηλανδό, Τούρκο, Μαγυάρο

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες της 26-9-2019 στο κέντρο της Αθ...


Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες της 26-9-2019 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.






Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με αλλοδαπούς που καταρτίζουν και διακινούν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε μετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής, εντοπίσθηκε στο κέντρο της Αθήνας, οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν εγκαταστήσει στο εσωτερικό του πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, αποτελούμενο από ψηφιακά μέσα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, γραφική ύλη και αναλώσιμα υλικά τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-221- διαβατήρια και βίζες διαφόρων χωρών
πλήθος δελτίων αστυνομικής ταυτότητας
-5- κινητά τηλέφωνα
το χρηματικό ποσό των -1.480- ευρώ
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.