Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ... Καλούν σε ξεσηκωμό εναντίον των Ελλήνων στο μνημόσυνο του ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κατσίφα...!!!

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, Αλβανοί εθνικιστές καλούν τους συμπατριώτες τους ν’ αντιδράσουν στην είσοδο Ελλήνων «εξτρεμιστών» στην Αλβ...


Μέσω των κοινωνικών δικτύων, Αλβανοί εθνικιστές καλούν τους συμπατριώτες τους ν’ αντιδράσουν στην είσοδο Ελλήνων «εξτρεμιστών» στην Αλβανία για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου




Αλβανοί εθνικιστές επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, ενόψει του ετήσιου μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το πρωί του Σαββάτου (26/10/2019) στο νεκροταφείο του χωριού Βουλιαράτες στην Βόρειο Ήπειρο.

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, Αλβανοί εθνικιστές καλούν τους συμπατριώτες τους ν’ αντιδράσουν στην είσοδο Ελλήνων «εξτρεμιστών» στην Αλβανία για το μνημόσυνο του Κατσίφα, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο από τους επίλεκτους της αλβανικής αστυνομίας (RENEA).

«Οι Έλληνες εθνικιστές αναμένεται να προσέλθουν στην Αλβανία για τη δολοφονία του Έλληνα εξτρεμιστή Κωνσταντίνου Κατσιφά στις 26 Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες» αναφέρει η ιστοσελίδα tiranatoday.al, μεταδίδοντας τη έκκληση της σελίδας «Πατριωτικές Αλβανικές Ειδήσεις» στο Facebook να υπάρξει «μπλόκο» στην έλευση Ελλήνων, που προκλητικά χαρακτηρίζει «εξτρεμιστές», στο μνημόσυνο του Κατσίφα.

«Οι Έλληνες εξτρεμιστές επισκέπτονται την Αλβανία στις 26 Οκτωβρίου για να τιμήσουν την επέτειο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα. Σας προσκαλούμε και σας ενημερώνουμε όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί αυτήν την ημέρα για να μπλοκάρουμε τα σύνορα στην Κακαβιά και θέλουν να έρθουν μαζί μας στις 26 Οκτωβρίου. Θα διαμαρτυρηθούμε και προσκαλούμε κάθε πατριώτη. Να εμποδίσουμε τους Έλληνες εξτρεμιστές να εισέλθουν στην Αλβανία», γράφει η εθνικιστική σελίδα, με δεκάδες κοινοποιήσεις στα προσωπικά προφίλ Αλβανών χρηστών.

«Εkstremisti Grek» (Έλληνα εξτρεμιστή) είχε αποκαλέσει τον 35χρονο ομογενή, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την εκτέλεση του από τους επίλεκτους της αλβανικής αστυνομίας, ανήμερά της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 2018. Αν και πέρασε ένας χρόνος από τότε, το αφήγημα Ράμα για τον «Έλληνα εξτρεμιστή» φαίνεται πως δεν «βγαίνει» για τις αλβανικές Αρχές, που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την έκδοση του σχετικού πορίσματος για τα ακριβή αίτια δολοφονίας του Κατσίφα.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως τα Τίρανα επιδιώκουν να μην υπάρξει ένταση, ενόψει του ετήσιου μνημόσυνου του Κατσίφα στους Βουλιαράτες, λόγω και της επίσκεψης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα, για τις εργασίες της Ευρω-Αραβικής Συνόδου Κορυφής στις 29-30 Οκτωβρίου.

Χωρις_τιτλο2