Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαφαζάνης: Δεν δέχτηκα επίθεση στα Εξάρχεια... «Απλά με έβρισαν» (και τον έφτυσαν)

Σε διάψευση προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019)....

Λαφαζάνης: Δεν δέχτηκα επίθεση στα Εξάρχεια

Σε διάψευση προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019).






Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν αναρχικοί στο indymedia, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε σπρωξιές, φτύσιμο και βρίσιμο όταν περπατούσε στην οδό Στουρνάρνη.

Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε πως δεν δέχτηκε επίθεση και πως απλά 1-2 άτομα τον έβρισαν, όμως τους αγνόησε.

«Δεν μου έγινε επίθεση. Κάποιοι νεαροί μου απηύθυναν κάποιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Δεν έδωσα σημασία και προχώρησα. Το περιστατικό είναι ανάξιο σχολιασμού. Στην οδό Στουρνάρη ήμουν και περπατούσα μόνος. Δεν έχω φύλαξη άλλωστε. Απέναντι ήταν. Έναν – δύο παρατήρησα. Ο ένας απηύθυνε κάποιους χαρακτηρισμούς, ανάξιους οποιουδήποτε σχολίου. Δεν ήρθαν με καμιά διάθεση να με χτυπήσουν. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Ήταν και μακριά, απέναντι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ - newsit.gr