Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΜΥ...ΣΜΥ... Υπαξιωματικοί... Έμείς θα πολεμήσουμε στην πρώτη την γραμμή» ΣΕΙΣΤΗΚΕ ο Κάμπος από το ΜΕΛΛΟΝ του Ελληνικού Στρατού...!!

Συγκίνηση και εθνική περηφάνεια επικράτησε στην παρέλαση στα Τρίκαλα, με την ηχηρή συμμετοχή της ΣΜΥ και το διαχρονικό μήνυμα των κομά...


Συγκίνηση και εθνική περηφάνεια επικράτησε στην παρέλαση στα Τρίκαλα, με την ηχηρή συμμετοχή της ΣΜΥ και το διαχρονικό μήνυμα των κομάντο ότι «θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», καθώς και από μια μητέρα στρατιωτικό που βάδισε μαζί με το λίγων μηνών μωρό της στην αγκαλιά.






Αυτά αποτελούν ισχυρά παραδείγματα της ελληνικής ψυχής, της αγάπης για την πατρίδα και το σεβασμό για τους αιματηρούς αγώνες των προγόνων μας. Τέτοιες μέρες οι εχθροί της χώρας καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο θα είναι να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους απέναντι σε Έλληνες, που ακόμα και οι μεγαλύτεροι δικτάτορες αναγνώρισαν το θάρρος και δύναμη της ψυχής τους.

Το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών της παρέλασης κέρδισε για άλλη μια χρονιά η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, οι οποίοι που παρέλασαν με άψογους σχηματισμούς, ενώ κρατούσαν στα χεριά τις ένδοξες σημαίες τους.

Μετά το τέλος της παρέλασης στην οδό 25ης Μαρτίου, ακούστηκε και το γνωστό σύνθημα της Σχολής. «Σ.Μ.Υ. Σ.Μ.Υ. Υπαξιωματικοί… εμείς θα πολεμήσουμε στην πρώτη την γραμμή».